U bent hier:

Carnavalstocht

Wat? Een carnavalstocht in het midden van het land? Dat hoort toch in het zuiden?! Ook in dit deel van het land wordt carnaval gevierd, dus hoog tijd dat we daar eens naar toe gaan. Of we ook carnavalsoptochten tegen gaan komen? Wie weet...
In 2023 wordt de carnavalstocht door Remko vd Heide georganiseerd.

Zoals gebruikelijk bij de carnavalstocht is het vrijheid blijheid. De tocht is van zaterdag tot en met dinsdag en er is een camping geregeld voor vrijdag. Mocht je later willen aanhaken of eerder willen stoppen, dan kan dat natuurlijk ook. Bij elke dag staat de vertrektijd in de beschrijving.

Aanmelden

Aanmelden en eventueel afmelden kan tot een week voor aanvang van de toch (10-02-2023 23:59:59)

De routes

Zaterdag 18 februari: Apeldoorn – Vorden

We vertrekken om 10:30 op de camping De Adelaar in Voorst. Dat is 14,5 van het station Apeldoorn. Op deze camping kunnen we vrijdag ook al kamperen. Er is een track beschikbaar van de camping naar het station.

Om 11.30 zullen vertrekken van het station om noordwaarts Apeldoorn te verlaten om uiteindelijk in Vorden neer te strijken op een boerencamping. Op deze camping, maar ook alle volgende campings, hebben we de beschikking over een binnenruimte.

Zondag 19 februari: Vorden – Haaksbergen

We vetrekken om 10.00 van de camping, vanaf daar fietsen we naar Denekamp. We fietsen de achterhoek in, om in Haaksbergen op de camping te eindigen Hier kunnen we gebruik maken van de koffie- theehuis. Hier kunnen we ook een maaltijd nuttigen. De keuze is een bord patat met snack of een stamppot. Eigen eten en drinken mogen hier helaas niet genuttigd worden. Op maandagochtend kan de camping een ontbijtbuffet voor ons klaar zetten.

Maandag 20 februari: Haaksbergen – Denekamp

Om 10.00 gaan we weer op pad. We gaan met een boog om Hengelo en Enschede heen. En gaan we verder Twente in. Camping Erve Wezenburg is onze eindbestemming.

Dinsdag 21 februari: Denekamp – Almelo

Verrassing, ook vandaag vertrekken we om 10.00 uur. Om via een rondje naar Almelo te fietsen waar de caranavalstocht eindigt.

De overnachtingen

Vrijdag 17 februari

Voor degenen die op vrijdag al willen kamperen, is de camping De Adelaar in Voorst geregeld. Het adres is Rijkstraatweg 49, 7383AL in Voorst. Kosten: 12,00 per persoon.

Zaterdag 18 februari

We overnachten op camping De Prinsenhoeve. Het adres is Mosselseweg 3, 7251 KT in Vorden. Kosten: 11,00 per persoon

Zondag 19 februari

We overnachten op camping Hof ’t Sprankel. Het adres is Beckummerweg 41a, 7482 ST in Haaksbergen. Kosten: 11,75 per persoon.

Maaltijden:       Friet met snack, 7,50

                        Stamppot, 11,50

                        Ontbijtbuffet, 10,10

Maandag 20 februari

We overnachten op camping Erve Wezenberg. Het adres is Rammelbeekweg 15, 7591 NP in Denekamp. Kosten: 10,00 per persoon

De tracks

De tracks worden later beschikbaar gemaakt.

Er is geen tekstuele beschrijving, maar er zijn over het algemeen genoeg fietsers aanwezig met een GPS.

Maximum aantal deelnemers

Vooralsnog is het maximum aantal deelnemers voor de Carnavalsweekend gesteld op 25. Toewijzing gebeurt op volgorde van de aanmelding. Bij meer aanmeldingen houden we een reservelijst bij.

Deelname is voor eigen risico. De vereniging kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel etc. aan jouzelf of derden. Wij raden je aan te zorgen voor een reis-ongevallenverzekering en/of aansprakelijkheidsverzekering.

Sponsoren


Zoeken