U bent hier:

Cursus smartphone fotografie voor fietsreizigers

Smartphone fotoworkshop voor vakantiefietsers

Beleef je fietsreis steeds weer opnieuw met hoogwaardige foto’s van je smartphone. Leer in bijna drie uur wat er nodig is voor een geslaagde foto, hoe je de juiste composities kiest en hoe je foto’s nabewerkt met de gratis foto-app Snapseed. De Wereldfietser organiseert deze smartphone workshop om jou te helpen de beste foto’s te maken van je fietsvakantie. Foto’s vormen nu eenmaal een belangrijke herinnering, het contact met het thuisfront en voor op je social media en online reisverslagen zoals met Polarsteps.

Fotograaf Rob Turk heeft al duizenden mensen met goed gevolg geleerd hoe zij betere foto’s kunnen maken. De Wereldfietser heeft hem gevraagd zijn geheimen en tips te delen op zaterdag 28 oktober van 12:00 u tot 15:00 u bij Seven, Mariaplaats 7 in hartje Utrecht. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. De kosten bedragen € 40 per persoon voor leden en € 47,50 voor niet-leden. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Er zal worden geoefend met opdrachten die in het teken staan van vakantiefietsen. Van jouw beste foto krijg je van Rob een afdruk mee. Voor de deelnemer met winnende foto heeft hij een leuke prijs.

 

PS Er is veel interesse voor deze bijeenkomst. Het was binnen één dag volgeboekt. Je kunt je naam op de notificatielijst zetten. Als een ticket vrijkomt, dan wordt iedereen op de notificatielijst op de hoogte gebracht van een vrijgekomen plaats. De eerste die zich dan aanmeldt, kan het vrijgekomen ticket kopen.

We zijn nieuwsgierig naar de eerste ervaringen met deze nieuwe cursus en zullen bij voldoende belangstellng (en zo ziet het er wel naar uit) extra cursussen organiseren.

Sponsoren


Zoeken