U bent hier:

Women Don't Cycle

Women Don't Cycle

We beginnen het nieuwe jaar meteen met een bijzonder online-evenement. We vertonen de indrukwekkende film 'Women Don't Cycle'. De makers wonnen inmiddels tal van prijzen met de film. Bijzonder is dat ze na afloop van de vertoning speciaal voor de Wereldfietser online jullie vragen zullen beantwoorden.

Een vrouw op een fiets in Nederland is de normaalste zaak van de wereld, alleen geldt dat niet altijd voor vrouwen elders. Tijdens een fietstocht van Brussel naar Tokio, gingen Manon en Dries hierover in gesprek met allerlei vrouwen. Gelukkig met een camera en hebben ze hier een prachtige, inspirerende film over gemaakt! Wat betekent het om als vrouw te fietsen in verschillende landen over de wereld? Ontdek hoe fietsen onderdeel uitmaakt van een bredere vrouwenbeweging voor gelijke rechten en zelfstandigheid en ga op 21 januari hier online over in gesprek met Manon en Dries zelf! Dus maak wat popcorn en sluit om 20:00 aan, want we zenden de film online via Microsoft Teams uit. Aansluitend starten we met de vraag-en-antwoordsessie om 21:00 u, onder aanvoering van onze online lezingenprogrammeur en moderator Karim Ramaki.

De film is zowel in het Engels als Nederlands ondertiteld. Een ticket kost € 3,50 voor leden en € 5,00 voor niet-leden. De link naar Teams ontvang je via de mail ca. 24 uur van te voren. Annuleren is helaas niet mogelijk.

Als je wilt, kun je de film ook eerder huren via de site van de makers. Dan is een meet en greet met de makers niet van toepassing.

Sponsoren


Zoeken