U bent hier:

Wereldfietserdagen 2024

Wereldfietserdagen 2024, 13 en 14 april te Ede

Tijdens de Wereldfietserdagen (#WFDGN) informeren fietsers andere fietsers. Hoofdthema is met de fiets er op uittrekken voor een meerdaagse reis. Dat kan zijn in Nederland, Europa of wereldwijd. Van een week tot twee jaar fietsen. In je eentje, met je partner of met je kids. Verdeeld over twee dagen, 13 en 14 april 2024 worden er dagelijks dertig lezingen verzorgd, aan twintig thematafels onderwerpen behandeld en er is een expositieveld waarop wereldfietsers met hun volledige uitrusting al jouw vragen beantwoorden. Tot slot is er een doorlopende manifestatie 'fietsreparatie onderweg'.

De meeste lezingen die op de zaterdag worden gegeven, worden herhaald op de zondag. Koop je een passe partout voor beide dagen dan kun je tot wel 12 lezingen volgen.

Met tweeduizend bezoekers over twee dagen zijn de Wereldfietserdagen het grootste Nederlandse kennisnetwerk voor fietsreizigers.

Let op: Koop je voor 1 maart je ticket dan profiteer je van een aanzienlijke early bird korting oplopend tot bijna 30%; Leden zijn tot 40% goedkoper uit dan niet-leden. M.i.v. 1 maart vervallen de early bird kortingen en betaal je de standaard tarieven. Aan de deur worden op 13 en 14 april geen tickets verkocht. Indien wij het aantal van duizend tickets per dag hebben uitgegeven stopt de verkoop voor die dag.

Let op de tickets en de reserveringen gaan op naam. Elke deelnemer moet inloggen met zijn eigen account. Leden en partnerleden met hun leden-account, niet-leden met een gast-account.

Aanbieding voor niet-leden: Word (partner)lid van de vereniging tijdens de Wereldfietserdagen en je krijgt alsnog alle voordelen die horen bij een lidmaatschap, zoals de ledenkorting op de tickets. Wat je nog meer ontvangt, zoals leuke cadeaus, vertellen we je graag op de stand van de Wereldfietser.

De Wereldfietserdagen bieden jou:

  • dagelijks dertig lezingen van 45 minuten
  • twintig informatietafels
  • door ervaren fietsers, over relevante thema's, continenten en landen, routes, uitrusting en overnachten binnen Nederland, Europa en wereldwijd voor startende en gevorderde fietsreizigers
  • een expositieveld met de volledige uitrusting van een varieteit aan fietsreizigers
  • doorlopende voorstelling fietsreparaties onderweg
  • op een prachtige locatie centraal in Nederland
  • op loopafstand van het NS-station Ede-Wageningen*

Het volledige programma met sprekers en actviteiten staat op de website. De lezingen reserveer je door op www.wereldfietser.nl via 'mijn wereldfietser' naar 'mijn evenementen' te gaan..

*in de omgeving van de evenementenlocatie is niet of nauwelijks parkeergelegenheid voor auto's. Met zeker duizend bezoekers per dag adviseren wij je dringend met het OV te komen. Geef je toch de voorkeur aan de auto, neem dan ook je fiets mee en parkeer je auto elders. Of parkeer de auto bij een van de omliggende stations en neem de trein voor de laatste tussenstop(s).We beschikken over een omheinde en overdekte fietsenstalling waarop we toezicht hebben georganiseerd.

Sponsoren


Zoeken