U bent hier:

Wereldfietserdagen 2024

Evenement Wereldfietserdagen is uitgesteld. Nieuwe datum volgt.

Tijdens de Wereldfietserdagen (#WFDGN) informeren fietsers andere fietsers. Hoofdthema is met de fiets er op uittrekken voor een meerdaagse reis. Dat kan zijn in Nederland, Europa of wereldwijd. Van een week tot twee jaar fietsen. In je eentje, met je partner of met je kids. Verdeeld over twee dagen, 13 en 14 april 2024 worden er dagelijks dertig lezingen verzorgd, aan twintig thematafels onderwerpen behandeld en er is een expositieveld waarop wereldfietsers met hun volledige uitrusting al jouw vragen beantwoorden. Tot slot is er een doorlopende manifestatie 'fietsreparatie onderweg'. Koop nu je ticket, reserveer je plek voor lezingen en stel zo je eigen programma samen.

De Wereldfietserdagen bieden jou:

  • dagelijks dertig lezingen van 45 minuten
  • twintig informatietafels
  • stands met gespecialiseerde dienstverleners
  • 'Second life' markt met 2e hands fietsvakantiespullen
  • een expositieveld met de volledige uitrusting van een varieteit aan fietsreizigers
  • doorlopende voorstelling fietsreparaties onderweg
  • op loopafstand van het NS-station Ede-Wageningen*

Het volledige programma met sprekers en actviteiten staat op de website. De lezingen reserveer je door op www.wereldfietser.nl in te loggen en naar 'mijn evenementen' te gaan..

*in de omgeving van de evenementenlocatie is niet of nauwelijks parkeergelegenheid voor auto's. Met zeker duizend bezoekers per dag adviseren wij je dringend met het OV te komen. Geef je toch de voorkeur aan de auto, neem dan ook je fiets mee en parkeer je auto elders. Of parkeer de auto bij een van de omliggende stations en neem de trein voor de laatste tussenstop(s).We beschikken over een omheinde en overdekte fietsenstalling waarop we toezicht hebben georganiseerd.

Sponsoren


Zoeken