U bent hier:

Workshop smartphone fotografie voor fietsreizigers (ZWOLLE) GEANNULEERD

Smartphone fotoworkshop voor vakantiefietsers (ZWOLLE) GEANNULEERD!

>>Vanwege een te laag aantal deelnemers is deze workshop in Zwolle geannuleerd.<<

Beleef je fietsreis steeds weer opnieuw met hoogwaardige foto’s van je smartphone. Leer in bijna drie uur wat er nodig is voor een geslaagde foto, hoe je de juiste composities kiest en hoe je foto’s nabewerkt met de gratis foto-app Snapseed. De Wereldfietser organiseert deze smartphone workshop om jou te helpen de beste foto’s te maken van je fietsvakantie. Foto’s vormen nu eenmaal een belangrijke herinnering, voor het contact met het thuisfront, voor social media en online reisverslagen met onder meer Polarsteps of TrackMyTour.

Fotograaf Rob Turk heeft al duizenden mensen met goed gevolg geleerd hoe zij betere foto’s kunnen maken. De Wereldfietser heeft hem gevraagd zijn geheimen en tips te delen op zaterdag 23 maart van 12:00 u tot 15:00 u in Stadscafé Blij, Grote Markt 13A in hartje Zwolle. Er is plek voor maximaal 20 personen. De kosten bedragen voor leden € 50 per persoon en € 57,50 voor niet-leden. Koffie en thee zijn inbegrepen. Het eventueel annuleren van je inschrijving kan tot 15 maart.

Er zal worden geoefend met opdrachten die in het teken staan van vakantiefietsen. Van jouw beste foto krijg je van Rob een afdruk mee. Voor de deelnemer met winnende foto heeft hij een leuke prijs.

Sponsoren


Zoeken