U bent hier:

Snackweekend Rondje Rotterdam, door Zuid-Holland (briljant!)

Dit jaar doet het Snackweekend Rondje Rotterdam de provincie Zuid-Holland aan. Die hadden we nog niet. We zijn ondertussen aardig ingefietst dus we steken direct stevig van wal. Vrijdag 31 mei verzamelen we om 11:00 uur onder de Euromast om ons richting Goeree-Overflakkee (jazeker, ook Zuid-Holland!) te begeven. Op zaterdag doen we de hele kust tot aan het uiterste noordelijke puntje; hopelijk wordt het heel lekker weer. Zondag rijden we door de polders en de boomkwekerijen van Boskoop, en heb ik voor jullie halverwege nog een spannende verrassing in petto. 

Dat we helemaal naar de verdommenis gaan, dat kun je wel stellen. Diegenen die neigen zich te laten afschrikken, kan ik meegeven dat we de nacht ook in De Hof van Eeden zullen doorbrengen.

Kosten:
Camping ’t Weergors €15,- per persoon
Camping De Hof van Eeden €10,- per persoon
Het Hoeksveer €7,50 incl. fiets (te betalen aan de schipper)

De knooppuntenroutes en gpx-tracks van de dagafstanden komen op de site. Bij het verzamelen onder de Euromast deel ik nog de kaarten van de dagroutes uit.

De afstanden: 95 km - 95 - 70 km

Zie voor meer info de activiteitenpagina op het forum.

De organisatie is in handen van Bart O.

Let op!
Deelname is voor eigen risico.  De vereniging is op geen enkele wijze aansprakelijk voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel etc.  aan jezelf of derden. Het advies is zelf te zorgen voor  een goede reis-  en ongevallenverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering: www.wereldfietser.nl/veiligheid

Lees de inschrijvingsvoorwaarden en veiligheid tijdens tochten op de website.

Sponsoren


Zoeken