U bent hier:

Beginnersweekend 2024

WF Beginnersweekend - HOE DAN? WAT DAN?

Je eerste fietsvakantie of reis….
Uren internet afgestruind?
Zoveel informatie... en wat past nou bij mij en in mijn situatie?

Om deze vraag helderder te krijgen, organiseren we een weekend, zodat je met ervaren vakantie- / wereldfietsers en niet te vergeten jullie als deelnemer van gedachten kunt wisselen. Wat zijn nu voor en nadelen van bepaalde keuzes? Welke mogelijkheden zijn er wellicht nog meer?

Daarnaast zullen we als organisatoren ook delen hoe wij op pad gaan. Bijvoorbeeld: wat gaat er allemaal mee en in welke tas verdwijnt alles? Wat laat je vooral thuis? Waarmee navigeren we? En: moet je echt een halve fietsenmaker zijn om zonder zorgen te kunnen fietsen? Waarop koken we, wat voor tent nemen we mee en waar slapen we op? En wat is onze ontwikkeling daarin geweest?

We wisselen infosessies / workshops in de ochtend af met fietsen en leren in de praktijk en van elkaar in de middag & avond.

We willen graag ingaan op vragen van de deelnemers EN wij zijn ook niet alwetend 😅.
Om ons beter te kunnen voorbereiden willen we jullie vragen ons gewenste onderwerpen / vragen toe te sturen. Deze kunnen worden gemaild naar edith.korse@gmail.com.

Waar:
Nivon Natuurvriendenhuis en kampeerterrein Morgenrood Oisterwijk - Noord Brabant
Scheibaan 15 5062 TM Oisterwijk
morgenrood@nivon.nl
https://morgenrood.nivon.nl/
☎️088-0990987 b.g.g. 088-0990967

Wanneer: 
4 mei vanaf 10:00 uur tot 5 mei circa 18:00 uur
Het is mogelijk om vrijdagmiddag 3 mei aan te komen op het kampeerterrein.

Sluitingsdatum inschrijving 26 april.

Fietsroutes
We gaan in de middag een stukje fietsen. Over waarheen en hoe lang komt later meer informatie. Het worden hoe dan ook vast mooie ommetjes in de omgeving. Het delen en gebruiken van de routes zal onderdeel zijn van het leerproces.

Maximum aantal deelnemers: 15

Kosten
€31 voor 1 overnachting
€39 voor 2 overnachtingen

Hier zitten ook de kosten in voor het organiseren van dit weekend zoals zaalhuur en materiaal voor de workshops.

Daar in het verleden veel inschrijvingen werden geannuleerd, wordt bij annuleren voor de sluitdatum € 5 ingehouden. Bij annuleren na de sluitdatum vindt er geen restitutie plaats. Niet-leden betalen € 5 extra.

Organisatoren
Dit weekend wordt georganiseerd door Edith Korse en Coen de Jong. Beiden ervaren fietsers en al lang lid van de Wereldfietser.

Disclaimer
Deelname aan een of meerdere activiteiten is voor eigen risico. De vereniging kan op geen enkele weze aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel, etc. aan jezelf of derden. We raden je aan zelf zorg te dragen voor een reis-ongevallen en/of aansprakelijkheidsverzekering. Zie https://www.wereldfietser.nl/veiligheid.

Lees de inschrijvingsvoorwaarden en veiligheid tijdens tochten op de website.

Sponsoren


Zoeken