U bent hier:

Nieuw platform Wereldfietser

Datum:13/10/2020

Vanaf dinsdag, 13 oktober, is de nieuwe website van de Wereldfietser live! We zijn er dan ook trots op de nieuwe website aan je te tonen en nodigen je van harte uit de nieuwe functionaliteiten te ontdekken. Alles wat er komt kijken om de vereniging te besturen, wordt nu vanuit één centraal systeem georganiseerd. Door de directe koppeling met het ledenbestand, kunnen we makkelijker en sneller met je communiceren en activiteiten organiseren en aanbieden. Er is nu een "mijn-wereldfietser" waar je je eigen gegevens over het lidmaatschap kunt terugzien en desgewenst kunt wijzigen.

Inloggegevens

Ieder lid waarvan wij het e-mailadres geregistreerd hebben, krijgt op korte temijn een email met daarin zijn/haar inloggegevens. Mocht je de komende dagen geen inloggegevens ontvangen, vul dan het contactformulier in. We zullen je dan alsnog zo snel mogelijk toegang verlenen.

E-mailadres

We stellen je graag op de hoogte van allerlei activiteiten die de Wereldfietser organiseert en aanbiedt. Het gaat om aankondigingen van bijeenkomsten, nieuwsbrieven, activiteiten, maar ook de inning van de contributie. Alle communicatie verloopt via e-mail. Het is daarom noodzakeljk dat de ledenadministratie over je e-mailadres beschikt. Het adres is niet van iedereen bekend. Controleer daarom s.v.p. in 'Mijn Wereldfietser' of er een e-mail adres is vermeld. Staat er geen e-mailadres ingevuld, dan beschikken wij er niet over. Wij verzoeken je vriendelijk doch dringend je e-mailadres dan in te voeren. Alvast veel dank daarvoor!

Doelgroepen

We hebben 'doelgroepen' georganiseerd: Avonturier, Bikepacker, 'gewone' Fietsreiziger en Familiefietser, waarmee iedereen naar wens kan worden bediend van informatie. Dit zullen we nog verder uitwerken, maar er zijn leuke ideeën.

We verwachten veel van de nieuwe website, die meer een 'tool' dan alleen maar een website is. De mogelijkheden zijn legio. In de maanden die komen gaan we de vele mogelijkheden ontdekken. Via de homepage en de nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van de veranderingen.

Veel plezier bij het lezen en verkennen van onze nieuwe website!

Sponsoren


Zoeken