U bent hier:

Corona

Datum:05/10/2020

Er is al zo ontzettend veel over geschreven, over het coronavirus. Het raakt ook onze vereniging en de activiteiten. Strikt genomen mogen er buitenactiviteiten worden georganiseerd die binnen de kaders van de coronamaatregelen vallen (zoals afstand houden, handen wassen, enz). In de meeste gevallen is het echter lastig de activiteiten te organiseren en zijn er leden die liever het zekere voor het onzekere nemen en niet deelnemen. De maatregelen kunnen gevonden worden op www.rijksoverheid.nl. We hopen, net als iedereen, snel van deze ellende verlost te zijn om weer te kunnen gaan doen wat we allemaal ontzettend graag doen: fietsen.

Wereldfietsbeurs

In verband met de voortdurende onzekere situatie rondom het coronavirus en de beperkende maatregelen, heeft het bestuur besloten om de Wereldfietsbeurs te laten vervallen. Het organiseren van de beurs vergt een intensieve voorbereiding, veel overleg, tijd, en ook investeringen. Gezien de grote onzekerheid rond het wel/niet kunnen laten doorgaan van het evenement, is er tot dit besluit gekomen.

Deze beslising komt, hoe wrang ook, enigszins goed uit omdat we tot op heden geen vrijwilliger hebben kunnen vinden die de organisatie van deze beurs op zich wilde of kon nemen. Onverminderd blijven we toch behoefte houden aan een organisator. Mocht je interesse hebben, kijk dan hier.

Sponsoren


Zoeken