U bent hier:

Eenvoudig inschrijven voor een activiteit

Datum:06/10/2020

Het inschrijven voor een evenement of een bijeenkomst van de Wereldfietser is heel makkelijk geworden. Je bezoekt de website, logt in en kiest onder 'Overzicht activiteiten' het evenement waar je je voor wilt aanmelden. Klik op inschrijven en voilà je inschrijving is voltooid (natuurlijk onder voorbehoud dat er nog genoeg plaats is). Zo simpel is het! De organisator ontvangt een bericht en informeert je weer verder over allerllei praktische zaken voor het evenement.

Checken waarvoor je bent ingeschreven?

Je kunt, als je ingelogd bent, eenvoudig checken voor welke activiteiten je bent ingeschreven. Ga in het menu naar 'Mijn Wereldfietser' en kies 'Mijn evenementen'. De evenementen worden nu getoond op je scherm en ook voor welke je je hebt ingeschreven. Zo raak je nooit het overzicht kwijt over de activiteiten en of je je al wel of niet had ingeschreven.

Zo is de organisatie van een evenement niet alleen voor jou maar ook voor de organisator een stuk eenvoudiger geworden!

Sponsoren


Zoeken