U bent hier:

Gevolgen Corona maatregelen voor activiteiten Wereldfietser

Datum:14/10/2020

Dinsdagavond 13 oktober heeft het kabinet besloten tot een gedeeltelijke lockdown met de daarmee gepaard gaande strengere maatregelen. De afgekondigde maatregelen gelden in principe voor de komende vier weken.

Na overleg, binnen het bestuur en met de organisatoren van activiteiten voor de Wereldfietser, is geconcludeerd dat activiteiten aan dusdanig veel eisen moeten voldoen dat er geen sprake meer kan zijn van een leuke/nuttige/zorgeloze activiteit. Dit staat haaks op de bedoeling van zo'n activiteit en daarom is besloten dat er vanuit de Wereldfietser in ieder geval de komende 4 weken geen activiteiten worden georganiseerd. De activiteiten die waren aangekondigd zijn dan ook afgelast.

We realiseren ons dat dit een tegenvaller is, helaas ontkomen ook de Wereldfietser en haar leden niet aan de gevolgen van de Coronacrisis. Afgelaste tochten vinden hopelijk volgend jaar alsnog doorgang.

Zodra wij weer meer zicht hebben op de mogelijkheden om activiteiten te organiseren, zullen wij jullie daarover informeren.

Fiets gezond!

Sponsoren


Zoeken