U bent hier:

Wereldfietsbeurs 2021 gaat niet door

Datum:15/10/2020

Helaas weer een afgelasting, de Wereldfietsbeurs voor 2021 gaat niet door. Naast dat het moeilijk was om voor Ronald van der Perk een vervanger te vinden, gooien de onzekere tijdingen rond Corona roet in het eten.

Het plannen van een dergelijke beurs vergt veel voorbereiding en tijd. Door de grote onzekerheid is het niet oportuun om nu (en dat is eigenlijk al te laat) te starten met die voorbereidingen. Daarom is, vanuit het bestuur, de knoop doorgehakt om de Wereldfietsbeurs niet te laten plaatsvinden in 2021. Er wordt nog gekeken naar kleinschalige evenementen in de regio als compensatie, maar de laatste aankondiging van de overheid maakt ook dit moeilijk.

Het is vervelend dat ook onze vereniging niet ontkomt aan de gevolgen van de Coronacrisis. Dit jaar is het aantal activiteiten drastisch terug gelopen en is er nog weinig zicht op verbetering van de situatie. Diegenen die zich ingezet hebben om toch nog activiteiten te organiseren, willen wij in ieder geval heel erg bedanken. Hopelijk kunnen we begin 2021 de boel weer opstarten en elkaar weer ontmoeten op allerlei activiteiten van de Wereldfietser.

Sponsoren


Zoeken