U bent hier:

Wie wil een online lezing geven over een reis?

Datum:20/10/2020

Door de Coronacrisis is het aantal activiteiten/evenementen voor de leden van de Wereldfietser drastisch afgenomen. We zijn hard op zoek naar alternatieve evenementen die we binnen de grenzen van de afgekondigde maatregelen kunnen realiseren.

Één van de mogelijkheden die we gevonden hebben, is het geven van online lezingen van leden voor leden. In plaats van de lezingen te houden tijdens de (helaas afgelaste) Wereldfietsbeurs, willen we proberen een online evenement te organiseren. In dit evenement kunnen leden online luisteren en kijken naar lezingen over reizen, ervaringen enz die de moeite waard zijn om te delen.

Hiervoor zijn wij op zoek naar leden die graag een online lezing willen geven over hun belevenissen als werldfietser. Eventueel compleet met dia's en powerpoint presentaties. De lezingen mogen tussen de 30 en 60 minuten duren. Wij zorgen voor de technische infrastructuur om dit te realiseren.

Voel jij je aangesproken om tussen nu en einde van het jaar een lezing te geven of weet je iemand die misschien zo'n lezing zou kunnen/willen geven, vul dan dit formulier in.

Sponsoren


Zoeken