U bent hier:

Inloggen op onze website en ons forum

Datum:26/10/2020

Het invoeren van onze nieuwe website heeft een aantal veranderingen in onze technische infrastructuur veroorzaakt. Bij sommige leden heeft dit tot enige verwarring geleid over hun gebruikersnamen en wachtwoorden en hoe in te loggen op de verschillende sites. Dit bericht probeert de verwarring weg te nemen en geeft informatie over hoe je eventuele problemen (zelf) kan oplossen.

Op dit moment zijn er bij onze vereniging twee verschillende platformen (sites) van de Wereldfietser. 

De website van de Wereldfietser geeft informatie over onze vereniging. Nieuws, blogs, activiteiten van onze vereniging en nog veel meer informatie is hier overzichtelijk samengebracht. Een deel van deze informatie is alleen toegankelijk voor leden van de Wereldfietser. Het digitale tijdschrift lezen, eigen gegevens wijzigen, jezelf opgeven voor activiteiten, aanmelden als vrijwilliger enz. Hiervoor heb je een account (gekregen) dat gekoppeld is aan onze ledenadministratie. Je accountnaam is je e-mailadres dat bekend is in onze ledenadministratie.

Het forum van de Wereldfietser is voor iedereen toegankelijk, als je wilt deelnemen aan discussies aldaar, kan je een (apart) account aanmaken of heb je eventueel al een account.

Ieder platform heeft een eigen combinatie gebruikersnaam/wachtwoord. Deze hoeven niet gelijk te zijn. 

We zijn aan het onderzoeken of we beide platformen dusdanig kunnen samenvoegen dat je als lid van de Wereldfietser nog maar één gebruikersnaam en één wachtwoord nodig hebt om in te loggen op beide sites. Omdat ons forum ook door niet leden wordt gebruikt, zijn hier behoorlijk wat technische problemen op te lossen.

Als je je wachtwoord voor de website niet meer weet, kan je met deze link een nieuw wachtwoord aanvragen.

Als je je wachtwoord van het forum niet meer weet, kan je met deze link een nieuw wachtwoord aanvragen.

Als je je gebruikersnaam op één van de platformen (sites) niet meer weet dan kan je dit formulier invullen om contact op te nemen met de beheerder. Vul als onderwerp in: Gebruikersnaam vergeten (website/forum). Stuur nooit je wachtwoord mee.

Sponsoren


Zoeken