U bent hier:

Missende e-mailadressen

Datum:27/10/2020

Met de start van het nieuwe platform is er niet alleen een nieuwe website gemaakt, maar is ook de ledenadministratie geautomatiseerd. Het betekent onder andere dat de gegevens van nieuwe leden via het lidmaatschapsformulier, na een visuele controle, rechtstreeks in de ledenadministratie terecht komen. Er wordt daarna automatisch een welkomstbrief gestuurd gevolgd door een bericht met de gebruikersnaam en het wachtwoord om toegang te krijgen tot het ledendeel van de website.Voor die toegang of om te kunnen communiceren met de Wereldfietser, hebben we je e-mailadres nodig. Het blijkt dat er van zo’n (oud) 95 leden, die zijn ovegezet naar het nieuwe systeem, het e-mailadres niet bekend is.

Wij hebben alle leden, waarvan in onze administratie geen e-mailadres staat geregistreerd, via de post een kaartje gestuurd met het verzoek het e-mailadres door te geven aan de ledenadministratie van de Wereldfietser. Tot op heden hebben we 30 reacties gekregen. Hartelijk dank daarvoor! Helaas ontbreken er nog steeds zo’n 60 reacties!

Mocht je een kaartje hebben ontvangen en nog niet hebben gereageerd, laat ons dan s.v.p. je e-mailadres weten. Stuur een e-mail aan ledenadministratie@wereldfietser.nl met je naam en adres en wij zorgen voor de rest. Bezoek je de website en je leest dit bericht, controleer dan of je een e-mail van de Wereldfietser hebt ontvangen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Zo niet, laat het ons per e-mail weten. We sturen je die dan direct toe (en voeren je e-mailadres in in ons systeem).

Bij voorbaat veel dank!

Ledenadministratie Wereldfietser

Sponsoren


Zoeken