U bent hier:

Lezing Great Divide Mountain Bike Route door Fons van Rooij - 30 januari 2021

Datum:18/01/2021

De activiteitencommissie is verheugd een nieuwe lezing aan te kondigen die via Zoom gegeven zal worden. De lezing zal op zaterdag 30 januari 2021 van 16:00 tot 17:00 uur plaatsvinden.

Fons & Baukje en Rob & Claire, twee koppels en vier vrienden, fietsten in de zomer van 2019 de Great Divide Mountain Bike Route (GDMBR). Van de grens van Mexico, naar Bannf in Canada. Bijna 5000 km's en 50.000 hoogtemeters, 90% off road, dwars door de Rocky Mountains. Een fietstocht die ze elke Wereldfietser willen aanraden. Ze vertellen erover aan de hand van thema's als voeding, wegen, materiaal, water, kamperen, Amerikanen, wild life en illustreren hun verhaal met foto's.

Meer details en de mogelijkheid om je op te geven voor deze lezing (alleen voor leden) vind je hier.

Sponsoren


Zoeken