U bent hier:

Oproep! Met je e-mailadres toegang tot alle informatie op onze website!

Datum:25/01/2021

Om je op de hoogte te stellen van online lezingen, fietstochten, beurzen, de contributie, enz. Hebben we je e-mailadres nodig. We hebben kaartjes naar de leden zonder e-mailadres gestuurd leden telefonisch benaderd. Naast gezellige gesprekken heeft het veel e-mailadressen opgeleverd maar helaas nog niet van iedereen. Er zijn nog zo’n kleine 30 leden die niet hebben gereageerd op al onze oproepen. Wil je asjeblieft reageren?  

Hoe kom ik erachter of de ledenadministratie mijn e-mailadres al heeft?

Als je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebt ontvangen voor toegang tot het ledengedeelte van de website, dan is je e-mailadres is onze administratie waarschijnlijk niet bekend. Stuur dan een e-mail met je naam en adres aan de ledenadministratie: ledenadministratie@wereldfietser.nl. We maken het dan snel voor je in orde!

Hartelijk dank voor je medewerking!

Sponsoren


Zoeken