U bent hier:

Tijdschrift komt eraan!

Datum:24/01/2021

Tijdschrift komt eraan!

We kijken reikhalzend uit naar het eerste tijdschrift van dit jaar. Door allerlei perikelen rondom Covid 19 verschijnt het tijdschrift later dan anders maar vanaf 29 januari valt het tijdschrift op je mat. Natuurlijk is het tijdschrift weer gevuld met prachtige reisverhalen zoals Baklava, thee en tumult of het ‘probleem met dromen’. Veel fietsers houdt het bezig: het zwarte goud! In dit tijdschrift aandacht voor het gemak om het te bereiken en ervan te genieten na een welverdiende tocht.

https://www.facebook.com/100002419924392/videos/1466715903419060/

Intussen worden de verhalen op papier gezet en zijn ze naast een papieren uitvoering ook weer te lezen als een bladerbare versie op de website. Een filmpje van een paar jaar terug, geeft je een indruk van de productie van het tijdschrift.

Veel leesplezier gewenst!

Sponsoren


Zoeken