U bent hier:

Algemene ledenvergadering 29 maart

Datum:14/03/2021

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor onze ledenvergadering op maandagavond 29 maart as. De vorige keer vergaderden we in Teams maar Zoom bevalt beter. De vergadering start om 19:30 en zal omstreeks 21:30 afgelopen zijn. Wil je de ledenvergadering bijwonen, meld je dan s.v.p. voor 22 maart as. aan. Om je op te geven, bezoek je de website en log je in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt ook deze link gebruiken om je in te schrijven. Op de inschrijfpagina volstaat het om alleen op "Inschrijven" te klikken. De agenda en andere stukken voor de vergadering staan in de bibliotheek onder 'Mijn Wereldfietser'. Een dag voor de bijeenkomst ontvang je een link om toegang te krijgen tot de Zoom-vergadering en de spelregels voor het bijwonen van de digitale bijeenkomst.

Namens het bestuur zien we je graag op de 29ste!

Eric Picard

Voorzitter de Wereldfietser

Sponsoren


Zoeken