U bent hier:

Harskamperdennen 2021!

Datum:05/07/2021

Het heeft wat langer geduurd dan de bedoeling was, maar de inschrijving voor de Harskamperdennen is vanaf vandaag geopend. Het weekend zal plaatsvinden op 27,28 en 29 augustus. We zijn blij dat het weekend, voor zover nu bekend, doorgang kan vinden en dat we weer kunnen samenkomen om (fiets)ervaringen uit te wisselen en op te doen. Het programma is nog niet helemaal bekend, maar er zal weer een maaltijd op zaterdag verzorgd worden en ook zal er een toertocht georganiseerd worden. Daarnaast is er natuurlijk de, als vanouds, bekende gezelligheid.

De organisatie is ook dit jaar weer in handen van Anja.

Door de 1,5 meter restrictie die geldt, staat de camping ons toe om met maximaal 50 personen op het ons bekende veld aanwezig te zijn. Helaas betekent dit dus dat het aantal beschikbare plaatsen beperkt is. Het is mogelijk om je op te geven voor het weekend, door je in te schrijven via de bovenstaande knop. Let er wel op dat deze inschrijving individueel is. Ieder lid dat met het weekend wil meedoen, met zich via zijn eigen (Wereldfietser) account inschrijven. Bij inschrijving van dit evenement hanteren we een reservelijst. Mensen die zich inschrijven na de maximale 50 deelnemers komen vanzelf op de reservelijst terecht.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is en er vorig jaar op het laatste moment veel afzeggers waren, zullen we rond 1 augustus 2021 aan de mensen die zich hebben opgegeven, vragen een (aan)betaling van 45 euro per persoon te doen. De kosten zijn voor 2 overnachtingen en de maaltijd inclusief 2 drankjes op zaterdag. Deze aanbetaling is niet terug te vorderen. Op deze manier proberen we ervoor te zorgen dat er een maximaal aantal deelnemers kan deelnemen aan het weekend.

Na aanmelding krijg je een vragenlijst toegestuurd met vragen over hoeveel nachten je blijft kamperen en welke maaltijd je wilt eten op zaterdag. eten op de zaterdag.

Je kunt hier inschrijven. Je moet wel eerst ingelogd zijn als lid om je in te kunnen schrijven.

Deelname aan een of meerdere activiteiten is voor eigen risico. De vereniging kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel, etc. aan uzelf of derden. Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een reis-ongevallen en/of aansprakelijkheidsverzekering. Zie https://www.wereldfietser.nl/veiligheid.

Sponsoren


Zoeken