U bent hier:

Zomertrektocht! We gaan naar America!

Datum:16/07/2021

We gaan naar America!

Op wereldreis, maar dan in Nederland. Voor wie niet het land uit wil / kan / durft, een leuke tocht in het mooie, heuvelachtige Limburg. We rijden langs Zwitserland, Oostenrijk, Engeland, Siberië, een heleboel België en Duitsland, om uiteindelijk in America (Limburg) uit te komen.

Op ten minste één van de campings onderweg zal, geheel in zomerse traditie, een BBQ worden georganiseerd, waarbij iedereen zelf wat lekkers meeneemt voor erop. Sausjes en stokbrood met kruidenboter worden verzorgd.

De route is gebaseerd op het boek “Fietsen Rond de Wereld in Nederland, deel 2” en beslaat een 224km lange rit verdeeld over 3 dagen. We beginnen donderdagavond de 22e ergens op een camping in de buurt van Slenaken (uitstappen bij Maastricht en dan nog een stukje fietsen) en eindigen in America op de 25e, vanwaar we via treinstation Horst-Sevenum weer huiswaarts kunnen keren (of fiets vrolijk verder!). Voor wie de eerste camping te ver vindt of om andere redenen niet de eerste avond kan meedoen, kan de eerste ochtend ook aanhaken bij station Valkenburg of Maastricht.

Voor meer informatie en deelname aan de tocht, klik je op "Zomertrektocht - We gaan naar America"

Sponsoren


Zoeken