U bent hier:

Doe je ook mee aan de enquête over het huishoudelijke reglement van de Wereldfietser?

Datum:28/07/2021

Heb je de uitnodiging per e-mail op 16 juli gemist en wil je ook graag meedoen? Het kan nog tot 6 augustus aanstaande. Om deel te nemen, klik je op onderstaande link, log je in met je gebruikersnaam en wachtwoord en beantwoord je de vragen. De enquête is alleen toegankelijk voor leden van de Wereldfietser.

Enquête huishoudelijk reglement Wereldfietser

Intussen hebben al bijna 200 leden de twaalf vragen in de enquête beantwoord. Veel dank daarvoor. De antwoorden en reacties zullen we gebruiken voor het opstellen van het reglement waar we dan in de ledenvergadering in november een akkoord over moeten bereiken.

Hartelijk dank voor je medewerking!

Het bestuur van de Wereldfietser

Sponsoren


Zoeken