U bent hier:

Algemene ledenvergadering 22 november 2021

Datum:27/10/2021

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor onze ledenvergadering op maandagavond 22 november 2021. Ook deze keer zal de ALV nog via een online meeting gehouden worden. De vergadering start om 19:30 en zal omstreeks 21:30 afgelopen zijn.

Wil je de ledenvergadering bijwonen, meld je dan voor 16 november aan via deze link (je moet ingelogd zijn om je aan te kunnen melden).

De agenda en andere stukken voor de vergadering staan in de bibliotheek onder 'Mijn Wereldfietser'. Als je je hebt ingeschreven, ontvang je uiterlijk een dag voor aanvang van de ALV een link om toegang te krijgen tot het webinar en de spelregels voor het bijwonen van de digitale bijeenkomst.

Namens het bestuur zien we je graag op de 22ste!

Eric Picard

Voorzitter de Wereldfietser

Sponsoren


Zoeken