U bent hier:

Toertocht organisatoren gezocht

Datum:07/03/2022

Hang je mondkapje maar aan de wilgen, want we trekken er weer op uit! Haal je fiets- en kampeerspullen tevoorschijn, zoek de beste zeembroek op, update je navigatie want we gaan gezellig samen fietsen!

Over een paar weken bieden de Paasdagen een uitstekende gelegenheid om de Nederlandse fietspaden te verkennen en in de avond te genieten van elkaars verhalen tijdens een zelf bereide maaltijd. Als je het nog net te vroeg vindt, dan biedt bevrijdingsdag of nog iets later de bijna altijd zonnige periode met Hemelvaartsdag je alle gelegenheid om de Nederlandse paden en lanen op de fiets te verkennen. Wie wil dit niet?

Wie vult het verlangen van talloze wereldfietsers in? Grijp nu je kans en stippel een mooie route uit, vindt de mooiste kampeerplaatsen en nodig alle wereldfietsers uit! Stuur een mail aan Coen (fietstochten@wereldfietser.nl) met je idee en we helpen je graag de tocht te organiseren.

Informatie over het organiseren van een meerdaagse fietstocht vind je op onze website.

Sponsoren


Zoeken