U bent hier:

Algemene ledenvergadering 28 maart 2022 (Afgelopen)

Datum:14/03/2022

Hierbij nodigen wij alle leden van de vereniging van harte uit voor de algemene ledenvergadering op maandagavond 28 maart 2022. De vergadering is online, start om 19:30 en zal omstreeks 21:30 afgelopen zijn. We hopen dat je erbij kunt zijn, want we willen een wijziging van de statuten bespreken en erover stemmen. De wijziging is nodig om het online vergaderen en stemmen in de toekomst mogelijk te houden.

Wil je de ledenvergadering bijwonen, meld je dan voor 25 maart aan via deze link (je moet ingelogd zijn om je aan te kunnen melden).

De agenda en andere stukken voor de vergadering staan in de bibliotheek onder 'Mijn Wereldfietser'. Als je je hebt ingeschreven, ontvang je uiterlijk een dag voor aanvang van de ALV een link om toegang te krijgen tot het webinar en de spelregels voor het bijwonen van de digitale bijeenkomst.

Namens het bestuur zien we je graag op de 28ste!

Eric Picard

Voorzitter de Wereldfietser

Sponsoren


Zoeken