U bent hier:

ALV 19 november 2022 van 13:00-14:30 in de Kargadoor in Utrecht

Datum:30/08/2022

Hierbij nodigen wij alle leden van de vereniging van harte uit voor de algemene ledenvergadering op zaterdagmiddag 19 november as. De vergadering is niet online maar weer eens fysiek in de Kargadoor in Utrecht. De vergadering start om 13:00 uur en zal omstreeks 14:30 afgelopen zijn. Daarna is er onder het genot van een drankje alle gelegenheid om nog met elkaar na te praten.

We hopen dat je erbij kunt zijn, want we willen nogmaals een wijziging van de statuten en het Huishoudelijk Reglement aan je voorleggen. De wijziging is nodig om ook online vergaderen en stemmen te mogen organiseren. Bij de vorige ALV in mei waren er helaas te weinig leden aanwezig voor een geldige stemming (minimaal 50). We stellen je aanwezigheid voor deze ALV daarom zeer op prijs.

Je kunt je via de pagina Activiteiten aanmelden voor de ALV. Je moet wel eerst even met je e-mailadres en wachtwoord inloggen.

Namens het bestuur zien we je graag op 19 november 2022!

Eric Picard

Voorzitter de Wereldfietser

Sponsoren


Zoeken