U bent hier:

Nieuwjaarsreceptie 7 januari '23 met spannend reisverhaal

Datum:29/10/2022
Wij nodigen je van harte uit voor de traditionele nieuwjaarsreceptie van de Wereldfietser op 7 januari 2023 in de Kargadoor in Utrecht. Maar liefst twee edities hebben we vanwege Corona niet door kunnen laten gaan, maar nu gaan we ervoor! We heffen het glas op een voorspoedig en gezond 2023 en maken er een gezellig samenzijn van. Er is voldoende gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje met elkaar te praten over de vereniging, gemaakte reizen en/ of reizen die in het verschiet liggen.

Natuurlijk ontbreekt een spreker met een avontuurlijk verhaal en pakkende beelden over een fantastische fietsreis niet. We hebben twee jonge avonturies gevonden die op een spartaanse manier van Waddinxveen naar het meeste zuidelijke punt van Europa zijn gefietst: Tarifa. Een tocht van ongeveer 2500 kilometer. Hun eigen verhaal:

"Nauwelijks voorbereid vertrokken wij, Arnon & Aron, op 30 april 2022 vanuit Waddinxveen om aan een groot avontuur te beginnen. Helemaal opde fiets naar Tarifa! We werden constant blootgesteld aan fysieke en mentale weerstand en hebben het zwaar te verduren gehad. Na een maand niet te hebben gedoucht en alleen in de natuur te hebben overnacht bereikten we ons doel. Wat heeft ons ertoe gezet om dit te gaan doen en waarom hebben we het op deze manier aangepakt? Hoe was het om een maand lang compleet afgesloten te zijn van comfort en luxe. We nemen onze ervaringen en de waarde van deze reis mee voor toekomst die voor ons ligt"

Schrijf je snel in en noteer de datum in je agenda! 7 januari vanaf 13:00 tot circa 16:00 uur.

AANMELDEN

Hartelijke groet,

Namens het bestuur

Eric Picard

Voorzitter

Let op! Er is ruimte voor maximaal 90 personen. Schrijf je dus tijdig in maar ook weer uit als je toch verhinderd bent.

 

Route Kargadoor

Kom je op de fiets dan kun je die voor de deur kwijt. Met de trein is het een klein stukje lopen vanaf Centraal Station. Als je met de auto komt, dan kan je die kwijt in een parkeerplaats maar goedkoper is het om gebruik te maken van een P+R. Route naar de De Kargadoor

Wij nodigen je van harte uit voor de traditionele nieuwjaarsreceptie van de Wereldfietser op 7 januari 2023 in de Kargadoor in Utrecht. Maar liefst twee edities hebben we vanwege Corona niet door kunnen laten gaan, maar nu gaan we ervoor! We heffen het glas op een voorspoedig en gezond 2023 en maken er een gezellig samenzijn van. Er is voldoende gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje met elkaar te praten over de vereniging, gemaakte reizen en/ of reizen die in het verschiet liggen. We hebben twee jonge avonturies gevonden die op een spartaanse manier van Waddinxveen naar het meeste zuidelijke punt van Europa zijn gefietst: Tarifa!

Sponsoren


Zoeken