U bent hier:

Sinterklaastocht 4 en 5 december

Datum:07/11/2022

Wie gaat er weer mee fietsen met Sinterklaas en smikkelen van kaasfondue en speculaas? Zaterdag verzamelen we in Arnhem om 11.00 uur en trappen daarna onze benen zuur. Naar Vorden gaan we, over de Veluwezoom via een mooie route, echt een droom! Kamperen doen we nu in het Vordense groen. Eten kunnen we daar in een kantine doen. Vrees dus niet voor regen en bittere kou, want we zitten ook nu weer in een verwarmd gebouw! Je kan natuurlijk blijven slapen in een tent, of kom een dagje, als je niet zo'n winterkampeerder bent. Na een avond met cadeautjes en waarschijnlijk veel wijn. ietsen we zondag terug naar Arnhem, naar de trein. De kosten delen we zoals altijd op dezelfde manier. Aanmelden kan met de knop alhier.

Oplettende lezers hebben het direct gemerkt, het gedicht is niet heel anders dan vorig jaren, het weekend namelijk ook niet. Alleen het verzamelpunt en eindpunt en daarmee de fietstocht verschilt met vorig jaren, hopelijk wordt het weer net zo'n leuk weekend!

Sponsoren


Zoeken