U bent hier:

Informatieavond "Organisatie fietstocht" op 15/12/22

Datum:20/11/2022

Heb je altijd al een fietstocht voor de Wereldfietser willen organiseren maar wist je niet hoe? Bezoek dan de informatiebijeenkomst van de Wereldfietser waarin alles aan bod komt komt om een fietstocht te organiseren voor de Wereldfietser*. Een ervaren organisator zal je meenemen in wat er zoal bij komt kijken om een tocht te organiseren. Aan bod komen onder andere waar geschikte campings zijn te vinden, wat je met ze moet afspreken, hoe reserveringen worden geregeld, hoe je het bekend maakt onder de leden van de Wereldfietser, hoe men zich kan aanmelden, de inzage die je hebt in het WF-systeem om de aanmeldingen te volgen, hoe de (on)kosten worden geregeld, wie de contactpersonen zijn bij de Wereldfietser, hoe je een route maakt, etc, etc. Natuurlijk is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

 

Voor 2023 staan er bijna 20 evenementen op de kalender waar we fietstochten bij willen organiseren. Voor enkele events is de organisator al bekend, maar er is nog genoeg keuze om voor andere evenementen een tocht te organiseren. We zullen de tochtenkalender 2023 met elkaar doornemen en wij hopen dat je met de opgedane informatie tijdens deze informatieanvond met vertrouwen een tocht wilt organiseren.

Locatie : Beagle Bikes
Adres : Wittevrouwenstraat 42
Plaats : 3512 CV Utrecht
Aanvang : 19:30
Einde : 21:30

Wij zorgen voor een drankje en een versnapering.

Denk je er serieus aan om een tocht te organiseren, kom dan langs. Er is plaats voor maximaal 20 personen.

Aanmelden kan via de activiteit op de Activiteitenpagina

Hartelijke groet,

Coen, Anja en Eric

*De informatiebijeenkomst is exclusief voor leden van de Wereldfietser

Sponsoren


Zoeken