U bent hier:

Fiets- en wandelbeurs 2023: lekker druk en 160 nieuwe leden

Datum:07/03/2023

De Fiets- en wandelbeurs in de jaarbeurs te Utrecht was de eerste editie na corona. De beursvloer was groot, maar wel half zo groot als we gewend waren. Personeelsgebrek was een veelgenoemde reden van exposanten om een jaar over te slaan. Er was evenzogoed genoeg te zien. Er was er een record aantal bezoekers. De gangpaden waren tamelijk vol. De tientallen informanten van de Wereldfietser die hun kennis delen over continenten, landen en routes hadden het druk met iedereen te woord staan.

Op het tentveldje heerste een gezellige drukte en bezoekers keken hun ogen uit. Mooie fietsen, dito uitrusting en veel groene tentjes. Je kreeg direct zin om op de fiets te stappen. De grote Wereldfietserstand was opgedeeld in een offroad-deel en een algemeen deel. De offroad fietsen die prominent stonden uitgestald waren duidelijk een publiekstrekker. Het andere deel van de stand stond in het teken van de ledenwerving. Het aanbod van vier reeds verschenen Wereldfietser tijdschriften plus de bekende Wereldfietser bidon trok ruim honderdzestig bezoekers over de streep. Zij werden allemaal lid. Een duidelijke aanmoediging om op deze weg door te gaan.

Sponsoren


Zoeken