U bent hier:

Voordracht Esther van der Meer voor bestuurslid communicatie & PR

Datum:03/11/2023

Esther van der Meer zal op 25 november tijdens de Algemene Ledenvergadering door het bestuur worden voorgedragen als bestuurslid Communicatie. Zij volgt Cora Baas op. Esther is een energieke en ervaren bestuurder en toezichthouder met een achtergrond bij o.a. Booking.com, Park mobile en momenteel Snowworld. Binnen haar werkkring is zij zich steeds meer gaan toeleggen op het bevorderen van duurzaamheid. Duurzaamheid in combinatie met haar ervaring op het gebied van mensen laten reizen en sporten heeft haar er toegebracht zich kandidaat te stellen voor de portefeuille communicatie binnen ons bestuur. Met het aantreden van Esther is het bestuur weer compleet.

Linkedin profiel van Esther: https://www.linkedin.com/in/egvandermeer/

Sponsoren


Zoeken