U bent hier:

De Wereldfietserdagen op 13 en 14 april 2024

Datum:02/11/2023

Verdeeld over twee dagen zijn de Wereldfietserdagen het evenement voor wie met de fiets de wereld intrekt of op vakantie gaat. Met dagelijks een dertigtal lezingen word de ervaren fietsreiziger warm gemaakt voor nieuwe bestemmingen en routes. De beginnende vakantiefietser kan zijn hart ophalen met alle informatie die een startende fietser zich wenst. Het vaste motto is ‘fietsers informeren fietsers’. Er staan zo’n twintig informatietafels over landen, routes en met overige reisinformatie, met achter de tafels ervaringsdeskundigen die alle vragen proberen te beantwoorden. Locatie is het Experiencecentrum De Fietser te Ede. Op het uitrustingenveld treft u wereldfietsers aan met hun volledige uitrusting, van fiets tot tent en slaapzak. Meer informatie volgt de komende maanden.

Sponsoren


Zoeken