U bent hier:

Veel nieuwe vrijwilligers gestart.

Datum:12/11/2023

De vereniging heeft het afgelopen jaar met goed gevolg bij leden interesse gewekt voor verenigingstaken. We hebben een commissie vernieuwing statuten ingesteld met vijf leden onder voorzitterschap van Annemiek van der Beek. De commissie verwacht in de loop van 2024 met voorstellen te komen. Voor de website is een redactieteam ‘fietsverhalen’  geformeerd en bij het forum zijn weer meerdere moderatoren actief. Er is een werkgroep Wereldfietserdagen geformeerd met zes leden onder voorzitterschap van Cees Sprenger. De twee keer dertig lezingen, een groot aantal informantentafels en een veld waar leden hun uitrusting exposeren, zijn allemaal het resultaat van de vrijwillige inzet van onze leden.

Karim Maraki, net terug van een wereldreis op de fiets, heeft het op zich genomen een programmacommissie online lezingen samen te stellen. Hiervoor zoekt hij o.a. een ervaren gebruiker van Teams. Voor het geven van een online-presentatie over een bijzondere reis nodigen wij nu reeds leden uit om zich aan te melden via secretaris@wereldfietser.nl. Karim begeleidt je bij de verdere uitwerking van je voordracht.

In 2024 gaan we verder bouwen aan een robuuste organisatie. Heb jij ook belangstelling om bij te dragen, stuur dan een berichtje aan Fons van Rooij via voorzitter@wereldfietser.nl

Sponsoren


Zoeken