U bent hier:

Stuur je film in voor de WFDGN 2024

Datum:23/11/2023

Tijdens de Wereldfietserdagen informeren fietsers andere fietsers. Hoofdthema is met de fiets er op uittrekken voor een meerdaagse reis. Dat kan zijn in Nederland, Europa of wereldwijd. Van een week tot twee jaar fietsen. In je eentje, met je partner of met je kids. Met allerlei type fietsen. Verdeeld over twee dagen, 13 en 14 april 2024 worden er dagelijks dertig lezingen verzorgd, inspirerende films vertoond, aan twintig thematafels onderwerpen behandeld en er is een expositieveld waarin wereldfietsers met hun volledige uitrusting al jouw vragen beantwoorden. Met speciale aandacht voor de beginnende en gevorderde fietser. Locatie Experience center De Fietser te Ede

De mooiste en meest inspirerende films worden geselecteerd en vertoond op de WFDGN2024. Een film mag in beginsel niet langer zijn dan 15 minuten, maar ook niet veel korter. De film moet een verslag zijn van een reis, een route of een land, bezien vanaf de fiets. Stuur je filmpje of informatie over een filmpje wat je zou willen samenstellen aan communicatie@wereldfietser.nl

Onderstaande video geeft een aardige impressie hoe zo een filmpje er uit kan zien. Met dank Minko Oh

Sponsoren


Zoeken