U bent hier:

Online lezing op 22 januari 2024 (Geannuleerd: nieuwe datum volgt)

Datum:05/12/2023

COVID-19... Voor de één betekende het eenzaamheid, pijn en verlies. Voor de ander betekende het meer tijd met familie, brood bakken en de natuur in. Voor De Wereldfietser betekende het minder offline en meer online evenementen. En dat was een groot succes. Online lezingen zijn laagdrempelig, toegankelijk voor een breed publiek en nog steeds ontzettend boeiend! Als aanvulling op alle andere activiteiten van de vereniging, willen we daarom de online lezingen in 2024 weer in het leven roepen en de eerste keer op 22 januari 2024!

Een goed begin van het nieuwe jaar! Afhankelijk van het succes, willen we regelmatig weer online lezingen ter informatie en inspiratie van (toekomstige) wereldfietser organiseren. Meer informatie over het thema volgt nog. Noteer de datum in je agenda. Je kunt je hier alvast aanmelden.

Sponsoren


Zoeken