U bent hier:

WFDGN2024 krijgt vorm

Datum:14/12/2023

Tijdens de Wereldfietserdagen (#WFDGN) informeren fietsers andere fietsers. Hoofdthema is met de fiets er op uittrekken voor een meerdaagse reis. Dat kan zijn in Nederland, Europa of wereldwijd. Van een week tot twee jaar fietsen. In je eentje, met je partner of met je kids. Verdeeld over twee dagen, 13 en 14 april 2024 worden er dagelijks dertig lezingen verzorgd, films vertoond, aan twintig thematafels onderwerpen behandeld en er is een expositieveld waarop wereldfietsers met hun volledige uitrusting al jouw vragen beantwoorden. Met tweeduizend bezoekers over twee dagen zijn de Wereldfietserdagen het grootste Nederlandse kennisnetwerk voor fietsreizigers.

Let op: De verkoop van tickets start op 7 januari. Koop je voor 1 maart je ticket dan profiteer je van een aanzienlijke early bird korting oplopend tot bijna 30%; Leden zijn tot 40% goedkoper uit dan niet-leden. M.i.v. 1 maart vervallen de early bird kortingen en betaal je de standaard tarieven. Aan de deur worden op 13 en 14 april geen tickets verkocht. Indien wij het aantal van duizend kaarten per dag hebben uitgegeven stopt de verkoop voor die dag.

Aanbieding voor niet-leden: Word lid van de vereniging tijdens de Wereldfietserdagen en je krijgt alsnog alle voordelen die horen bij een lidmaatschap, zoals de ledenkorting op de tickets. Wat je nog meer ontvangt, zoals leuke cadeaus, vertellen we je graag op de stand van de Wereldfietser.

 

De Wereldfietserdagen bieden jou:

  • dagelijks dertig lezingen van 45 minuten
  • twintig informatietafels
  • door ervaren fietsers
  • over relevante thema's, continenten en landen, routes, uitrusting en overnachten
  • binnen Nederland, Europa en wereldwijd
  • voor startende en gevorderde fietsreizigers
  • een expositieveld met de volledige uitrusting van een varieteit aan fietsreizgers
  • op een prachtige locatie centraal in Nederland
  • op loopafstand van het NS-station Ede-Wageningen*

Het programma met sprekers wordt in de loop van januari bekend gemaakt op de website en via social media.

*in de omgeving van de evenementenlocatie is niet of nauwelijks parkeergelegenheid voor auto's. Met zeker duizend bezoekers per dag adviseren wij je dringend met het OV te komen. Gaef je toch de voorkeur aan de auto, neem dan ook je fiets mee en parkeer je auto elders. Of parkeer de auto bij een van de omliggende stations en neem de trein voor de laatste halte(s).We beschikken over een omheinde en overdekte fietsenstalling waarop we toezicht hebben georganiseerd.

Sponsoren


Zoeken