U bent hier:

Een sportief en reislustig 2024 gewenst!

Datum:11/01/2024

2024 is energiek van start gegaan met een druk bezochte nieuwjaarsbijeenkomst, die in het teken stond van het ivoren jubileumjaar van de Wereldfietser. Eric Schuijt en Annemarie Pol, beiden leden van het eerste uur, gaven een zeer informatief overzicht van dertig jaar Wereldfietsen. Dat we nog steeds niet indutten blijkt uit de grote hoeveelheid activiteiten en het nog immer groeiende ledenbestand. Aan de media waarmee we communiceren is sinds kort Instagram toegevoegd, waarmee we een jongere doelgroep fietsers beter kunnen bereiken.

2023 is inmiddels vastgelegd in een jaarverslag. De plannen voor 2024 liggen vast in een jaarplan.  Op of rond 26 januari ligt een nieuw editie van het tijdschrift in je brievenbus. Met enige regelmaat krijgen we het verzoek van leden het blad alleen digitaal ter inzage te bieden, soms ingegeven door de reislust en daarmee samenhangende veelvuldige afwezigheid thuis, soms door overwegingen van duurzaamheid en klimaat. Leden kunnen sinds kort in ‘Mijn  Wereldfietser’ hun voorkeur aanvinken hoe ze het tijdschrift willen ontvangen. Het afzien van een fysiek tijdschrift is niet van invloed op de hoogte van de contributie.

Sponsoren


Zoeken