U bent hier:

Smartphone fotografie voor fietsreizigers (workshop in Utrecht en Zwolle))

Datum:03/02/2024

Beleef je fietsreis steeds weer opnieuw met hoogwaardige foto’s van je smartphone. Leer in bijna drie uur wat er nodig is voor een geslaagde foto, hoe je de juiste composities kiest en hoe je foto’s nabewerkt met de gratis foto-app Snapseed. De Wereldfietser organiseert deze smartphone workshop om jou te helpen de beste foto’s te maken van je fietsvakantie. 

 Foto’s vormen nu eenmaal een belangrijke herinnering, voor het contact met het thuisfront, voor social media en online reisverslagen met onder meer Polarsteps of TrackMyTour.

Fotograaf Rob Turk heeft al duizenden mensen met goed gevolg geleerd hoe zij betere foto’s kunnen maken. De Wereldfietser heeft hem gevraagd zijn geheimen en tips te delen op zaterdag 9 maart van 12:00 u tot 15:00 u bij Seven, Mariaplaats 7 in hartje Utrecht. Er is plek voor maximaal 20 personen. De kosten bedragen voor leden € 50 per persoon en € 57,50 voor niet-leden. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Er zal worden geoefend met opdrachten die in het teken staan van vakantiefietsen. Van jouw beste foto krijg je van Rob een afdruk mee. Voor de deelnemer met winnende foto heeft hij een leuke prijs.

Aanmelden voor de workshop kan hier

Sponsoren


Zoeken