U bent hier:

Gun je gebruikte fietsuitrusting een ‘tweede leven’ op de WFDGN

Datum:02/03/2024

Jurriaan en Esther zijn met het idee gekomen om goede fietsruitrusting, die niet langer wordt gebruikt, een tweede leven te gunnen bij een nieuwe eigenaar. Soms tegen een 2e handsprijsje, soms om gewoon mee te nemen. Denk dan aan allerhande reisfietstassen, routeboekjes, fietsonderdelen, navigatie, brandertjes, matjes etc. Afin, alles wat goed en bruikbaar is en wat fietsreizigers doorgaans bij zich hebben. Er is geen plek voor 2e hands fietsen, maar wel een posterwand (A5-posters) waarop je je reisfiets kunt aanbieden, eventueel met een verwijzing naar marktplaats.

Het sluit goed aan op onze overtuiging dat op reis gaan met de fiets niet duur hoeft te zijn. Heb jij die spullen liggen en ben je toch van plan naar de WFDGN te komen, dan is dit de gelegenheid een ander te helpen. Voor meer info mail je naar wfverkoop@gmail.com

Sponsoren


Zoeken