U bent hier:

Twee dagen vol met lezingen, inspiratie en informatie over reizen op de fiets. Koop snel je ticket en reserveer de lezing(en) van je voorkeur!

Datum:02/03/2024

Tijdens de Wereldfietserdagen (#WFDGN) informeren fietsers andere fietsers. Hoofdthema is met de fiets er op uittrekken voor een meerdaagse reis. Dat kan zijn in Nederland, Europa of wereldwijd. Van een week tot twee jaar fietsen. In je eentje, met je partner of met je kids. Verdeeld over twee dagen, 13 en 14 april 2024 worden er dagelijks dertig lezingen verzorgd, aan twintig thematafels onderwerpen behandeld en er is een expositieveld waarop wereldfietsers met hun volledige uitrusting al jouw vragen beantwoorden. Tot slot is er een doorlopende manifestatie 'fietsreparatie onderweg'.

Het volledige programma met sprekers en actviteiten staat op de website. De lezingen reserveer je door op www.wereldfietser.nl in te loggen en naar 'mijn evenementen' te gaan.

Sponsoren


Zoeken