U bent hier:

WFDGN uitgesteld

Datum:07/03/2024

In samenspraak met de organisatoren is het bestuur tot het besluit gekomen om de Wereldfietserdagen uit te stellen. We hebben tot uitstel besloten omdat de verkoop van tickets tot nu toe te ver is achtergebleven bij de verwachting van wat nodig is voor een verantwoorde begroting . Wij hechten er als vereniging aan dat we niet alleen een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig evenement neerzetten, maar dat we dat ook doen op een financieel verantwoorde wijze.

Deze tegenvaller valt rauw op ons dak, ook vanwege de kwalitatief sterke programmering met lezingen, informatietafels en een expositieveld en de grote inzet van vele vrijwilligers gedurende de afgelopen maanden.

Een nieuwe datum is nog niet bekend, maar die zal op z’n vroegst in het najaar zijn. We gaan nu eerst met elkaar bespreken welke stappen nodig zijn om bij de herkansing wel voldoende bezoekers te werven.

Heb jij een of meer tickets besteld dan zal binnen veertien dagen het aankoopbedrag worden terugbetaald.

Sponsoren


Zoeken