U bent hier:

Offroad Grenslandtocht Zuid-Brabant - Vlaanderen ( B ) (ook voor beginners)

Datum:02/04/2024
In het mooie grenslandschap Brabant & Vlaanderen zijn prima meerdaagse offroad tochten te maken. Vrijdag starten we iets ten zuiden van Breda waar we de auto goed kunnen parkeren. We fietsen in zuidwestelijke richting onder andere door de mooie Rucphense bossen & Langendijkse heide. Pannenhoef, bos, vennen en bloemrijke weilanden typeren de Pannenhoef, een prachtig natuurgebied tussen Etten-Leur, Zundert, Rijsbergen en Sprundel. We eindigen vrijdag op natuurkampeerterrein De Ottermeerhoeve in Essen/Heikant.
Zaterdag fietsen we door grenspark Kalmthoutse heide. Hier vind je een ruim aanbod aan offroad fietsroutes die ons door stukjes prachtige stukjes natuur leiden. Vervolgens langs het bezienswaardige  Zoerselhof. We vervolgen onze route naar Wechelderzande waar ook de camping is. Zondag fietsen we in noordelijke richting langs Natuurreservaat Eksterheide. Koffie drinken we in de ( voorheen ) gevangenis Merksplas Colonie. Via een mooie offroad route fietsen we terug naar onze startlocatie t.z.v. Breda. We sluiten de tocht af bij Het Tuinhuis van Charlotte. Dagetappes gemiddeld tussen 60 en 70 km. Voor de beginners iets korter. 
Ervaren wegfietsers die eens offroad willen proberen zijn van harte welkom !
inschrijven kan HIER

Sponsoren


Zoeken