U bent hier:

We publiceren graag jouw verhaal

Datum:18/06/2024

We krijgen regelmatig aanbiedingen om in eigen beheer uitgegeven boekverslagen van fietsreizen op de website te plaatsen en gratis ter beschikking te stellen aan de leden. We willen in het najaar daarmee een aanvang nemen. Deze boeken worden niet – zoals de korte fietsverhalen – door onze webredactie geredigeerd. Er zijn een drietal voorwaarden: (i) de tekst moet met de nodige foto’s worden geïllustreerd, (ii) er is een duidelijk uitgewerkte beschrijving van de gevolgde route en (iii) de tekst wordt voorzien van een aantal tags (continent, land(en), route(s), typ fiets, e.d.) om de vindbaarheid te vergroten. Stuur je nieuwe of al bestaande boek naar secretaris@wereldfietser.nl

We staan ook weer open om jouw korte fietsverhaal te publiceren. Bij een lange fietsreis maak je regelmatig bijzondere gebeurtenissen mee: dreigende, humoristische, ontroerende, leerzame. Deze kleine verhaaltjes verdienen een eigen podium. Dat is er nu op de website van de vereniging. Voor meer info: https://wereldfietser.nl/actueel/reisverhalen

Sponsoren


Zoeken