U bent hier:

Plaats je reisanekdote op de website van de Wereldfietser

Bij een lange fietsreis maak je regelmatig bijzondere gebeurtenissen mee: dreigende, humoristische, ontroerende, leerzame. Deze kleine verhaaltjes verdienen een eigen podium. Dat is er nu op de website van de vereniging. In oktober zijn de eerste vier bijdragen geplaatst.

Waarover schrijven? Tijdens een fietsreis heb je iets opmerkelijks meegemaakt. Denk aan een euforisch moment, een bijzondere ontmoeting, een humoristisch voorval, een pijnlijk incident, een onverwachte uitdaging, een bijzonder inzicht. Geef in je tekst de achtergrond van de gebeurtenis (eventueel met kaartje waar je was), vertel wat er opmerkelijk was aan de gebeurtenis en zeg hoe je er achteraf op terugkijkt.

Hoe indienen? Je tekst bestaat uit 500 tot maximaal 700 woorden. Stuur de tekst met een tot drie ondersteunende foto’s op naar communicatie@wereldfietser.nl. De vier leden van de webredactie bespreken ieder verslag op geschiktheid, geven waar nodig feedback aan de auteur en doen voorafgaand aan publicatie de eindredactie.

Fietstochten Wereldfietser
  • OUD LAND, HERINNERINGEN EN EEN NIEUWE BLIK

    Het is vrijdag 7 april tegen 17:00 uur als ik arriveer op camping De Badhoeve aan het IJmeer, de plek waar het allemaal gaat beginnen. Mijn allereerste tocht met de Wereldfietsers nadat ik drie jaar de kat uit de boom keek. Ik heb twee roltrappen getrotseerd omdat de liften defect waren en kom vanaf station Amsterdam CS gereden.

    Lees meer
  • Huttentrektocht door Drenthe

    Wanneer we ‘s morgens de tent uit kruipen, ligt er rijp op het gras. We breken de tent af, ontbijten en maken ons klaar voor vertrek richting het station. Aldaar treffen we de andere deelnemers. Niet veel later vertrekken we en beginnen aan de door de organisatoren uitgestippelde route. In een bonte stoet rijden we Steenwijk uit.

    Lees meer

Sponsoren


Zoeken