U bent hier:

Dirk-jan-nijhuis

Geboren in 1972 in de achterhoek, heb ik mijn eerste jonge levensjaren vooral veel buiten geleefd en hutten gebouwd. Ik ben 10 jaar lid van een kanovereniging geweest, waar ik bijna ieder weekend te vinden was. Buiten zijn verschaft mij nog steeds het meeste geluk. Ik zeil graag en je kan mij ook in de winter in recreatieplassen zien zwemmen.

 Die andere passie is natuurlijk reizen. En dat mag ook een weekend doelloos door Parijs fietsen zijn. Ontdekken is mijn credo en ik word graag geïnspireerd door mensen die op dezelfde manier in het leven staan. Ik heb gefietst in Laos, Spanje, Servië, Duitsland, Frankrijk, etc. Fietsen op onverhard heeft mijn voorkeur. Ik ben geen bikepacker, maar wat niet is kan nog komen 😊

Wat kan ik de vereniging brengen? Mijn werkervaring ligt vooral in het digitaal uitgeven en online marketing. Omdat wij geen fysiek clubhuis hebben, is een digitaal clubhuis een mooi alternatief. Mijn  doel is ons digitale clubhuis zo leuk te maken dat je het iedere dag wilt bezoeken. 

Hoe meer we elkaar kunnen inspireren en motiveren, hoe verder we met elkaar onze grenzen verleggen. En dat mag ook voor het eerst fietsen in België zijn. Onze online community groeit, maar hoe kunnen wij jullie verder helpen in jullie oneindige zoektocht naar nieuwe horizonten? Ik ben iig al heel nieuwsgierig.    

Sponsoren


Zoeken