U bent hier:

Eric Picard

Mensen zeggen dat ik betrokken en enthousiast ben. Ik organiseer graag en wil ‘dingen’ voor elkaar krijgen. Ik houd van ondernemen, besturen en organiseren en val daarbij terug op mijn enthousiamse en de steun van anderen om zaken voor de Wereldfietser voor elkaar te krijgen.

Ik geniet ervan om al fietsend mooie paadjes te ontdekken en mij onderweg te laten verrassen door wat ik tegenkom en zie. Mijn enthousiasme voor het fietsen begon allemaal op mijn 14e toen ik naar mijn opa fietste die aan de kust woonde. Ik hield me niet bezig met afstanden maar fietste gewoon omdat ik het leuk vond. Dat is nooit veranderd. Ik doe graag mee aan de tochten die vrijwilligers van de de Wereldfietser organiseren. Voor de langere vakanties vind je mij vooral in Europa. 

Het leuke aan de Wereldfietser vind ik de avontuurlijke mensen, de met kleine tentjes bezette velden, de kampvuren, de ‘door-weer-en-wind’ mentaliteit, de verhalen en niet te vergeten de gezelligheid onder wereldfietsers. De steun en bijdragen van vele fietsersreizigers aan de vereniging zijn bijzonder!

Sponsoren


Zoeken