U bent hier:

Lidmaatschap

Welkom bij de Wereldfietser! Met passie de wereld per fiets ontdekken.

Bezoek onze evenementen, ontvang de tips & tricks via het forum en facebook, maak geweldige ritten met onze routes en toertochten. Voor meer dan 3500 leden, organiseren we verschillende evenementen, lezingen, beurzen en bieden we je veel informatie om je reis per fiets voor te bereiden. Jaarlijks hebben we onze eigen Wereldfietsbeurs waar je alle informatie krijgt en met ervaren wereldfietsers in contact komt die je graag helpen met de routes, landen en de voorbereiding van je reis. Daarnaast ontvang je ons tijdschrift De Wereldfietser (op papier en via de website) met inspirerende verhalen van fietsreizigers.

Lid worden van de Wereldfietser

Het basislidmaatschap loopt per kalenderjaar en bedraagt 22 euro. Bij het aangaan van een basislidmaatschap na 1 juli, wordt voor dat jaar de helft van de vigerende jaarcontributie gerekend. Aanmeldingen voor een lidmaatschap vanaf 1 november gelden tot en met 31 december van het volgende kalenderjaar. Word je als partner lid, meld je dan aan als partnerlid; de jaarcontributie is dan slechts de helft van het basislidmaatschap. Je kan alleen een partnerlidmaatschap afsluiten als op hetzelde adres al een basislidmaatschap staat geregistreerd. Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd.

Woonachtig in het buitenland

Als je in het buitenland woonachtig bent en lid wilt worden van de Wereldfietser, dan kun je het basislimaatschap afsluiten. Je moet er rekening mee houden dat het tijdschrift niet naar het buitenland wordt opgestuurd. Wel kun je alle jaargangen op onze website als digitale en bladerbare versie in full-color lezen. Personen woonachtig in Belgie geven we in overweging lid te worden van de Vakantiefietser. De Vakantiefietser verstrekt hetzelfde tijdschrift, alleen de titel op het voorblad luidt anders.

Klik hieronder om je aan te melden als lid van de Wereldfietser

Wil je het lidmaatschap opzeggen?

Als je je lidmaatschap voor het nieuwe kalenderjaar wilt opzeggen, dan moeten we je opzegging voor 1 november ontvangen. Opzegging van het lidmaatschap bij de Wereldfietser doe je via dit formulier.

Raadpleeg voor het aangaan van een lidmaatschap of het opzeggen ervan het huishoudelijke reglement.

Sponsoren


Zoeken