U bent hier:

Lidmaatschap (vanaf 1 juli tegen 50%)

Welkom bij de Wereldfietser! Met passie de wereld per fiets ontdekken.

Bezoek onze evenementen, ontvang de tips & tricks via het forum en facebook, maak geweldige ritten met onze routes en toertochten. Voor meer dan 3700 leden, organiseren we verschillende evenementen, lezingen, beurzen en bieden we je veel informatie om je reis per fiets voor te bereiden. Daarnaast ontvang je ons tijdschrift De Wereldfietser (op papier en via de website) met inspirerende verhalen van fietsreizigers.

Lid worden van de Wereldfietser

Het basislidmaatschap loopt per kalenderjaar en bedraagt € 25. Bij het aangaan van een basislidmaatschap na 1 juli, wordt voor dat jaar de helft van de jaarcontributie gerekend. Aanmeldingen voor een lidmaatschap vanaf 1 november gelden tot en met 31 december van het volgende kalenderjaar. Word je als partner lid, meld je dan aan als partnerlid; de jaarcontributie is dan slechts de helft van het basislidmaatschap. Je kan alleen een partnerlidmaatschap afsluiten als op hetzelde adres al een basislidmaatschap staat geregistreerd.

Tijdschrift

De tijdschriften van de Wereldfietser verschijnen altijd aan het begin van een kwartaal. Ongeveer twee weken ervoor sturen wij het adressenbestand naar de uitgever. Houd er s.v.p. rekening mee dat als je twee weken voor ingang van een kwartaal lid wordt, je het eerste tijdschrift in het opvolgende kwartaal voor de eerste keer ontvangt. De digitale uitgave kan je natuurlijk wel hier lezen.

Voor een INKIJKEXEMPLAAR kijk je hier

Woonachtig in het buitenland

Als je in het buitenland woonachtig bent en lid wilt worden van de Wereldfietser, dan kun je het basislimaatschap afsluiten. Je moet er rekening mee houden dat het tijdschrift niet naar het buitenland wordt opgestuurd. Wel kun je alle jaargangen op onze website als digitale en bladerbare versie in full-color lezen. Personen woonachtig in België geven we in overweging lid te worden van de Vakantiefietser. De Vakantiefietser verstrekt hetzelfde tijdschrift, alleen de titel op het voorblad luidt anders.

(Na 1 juli wordt slechts 50% van de hieronder vermelde bedragen in rekening gebracht voor het lopende jaar; m.u.v. cadeaulidmaatschap dat direct voor de duur van 12 maanden is)

Kies hieronder het gewenste lidmaatschap van de Wereldfietser.

Wil je het lidmaatschap opzeggen?

Als je je lidmaatschap voor het nieuwe kalenderjaar wilt opzeggen, dan moeten we je opzegging voor 1 november ontvangen. Opzegging van het lidmaatschap bij de Wereldfietser doe je via dit formulier.

Raadpleeg voor het aangaan van een lidmaatschap of het opzeggen ervan het huishoudelijke reglement.

Sponsoren


Zoeken