U bent hier:

Lezing over wereldreis van Elbert Achterstraat op zaterdag 12 december 2020

Datum:07/12/2020

De activiteitencommissie is verheugd een online lezing aan te kondigen van één van onze leden over zijn wereldreis op de fiets door dievrese continenten van de wereld. De lezing zal online gegeven worden via Zoom op zaterdag 12 december van 16:00 tot 17:00 uur.

Elbert neemt ons virtueel mee om samen met hem op de tandem zijn reis door Mongolie, de Hymalaya, Australië, de Andes in Equador, Peru, en Bolivia, en via Patagonie naar het uiterste zuiden van Argentinie nog een keer mee te maken.

De lezing zal online gegeven worden via Zoom op zaterdag 12 december van 16:00 tot 17:00 uur. Er is ruim de mogelijkheid om vragen te stellen.

Lees op de volgende pagina meer details en geef je daar op om de lezing bij te wonen.

Sponsoren


Zoeken