U bent hier:

Vrijwilligers gezocht!

Datum:19/06/2023

Werkgroep Vrijwilligersbeleid. Vrijwilligers vormen de ruggengraat van de meeste verenigingen en ook van De Wereldfietser. Gelukkig hebben wij veel leden die regelmatig de handen uit de mouwen willen steken bij evenementen, projecten of op een meer continue basis. Dit willen we meer gaan structureren en stroomlijnen en omzetten in een gericht en duidelijk beleid. We zijn op zoek naar leden die het leuk vinden om met een aantal anderen toe te werken naar een robuust vrijwilligersbeleid. Meer informatie of aanmelden? Stuur een mail naar voorzitter@wereldfietser.nl

Leden werkgroep Statuten en Huishoudelijk Reglement. Voor deze werkgroep hebben we inmiddels al een voorzitter en een lid, beiden met juridische kennis gevonden maar idealiter zouden we de groep willen uitbreiden naar 4 of 5 leden. We zijn op zoek naar vrijwilligers die mee willen denken over welke elementen belangrijk zijn voor De Wereldfietser om vast te leggen in Statuten danwel Huishoudelijk Reglement. Het is een project met een kop en een staart en juridische kennis is al geborgd. Klik HIER voor meer info. Enthousiasme is minstens zo belangrijk! Stuur een mail naar voorzitter@wereldfietser.nl

Sponsoren


Zoeken