U bent hier:

Lezingenprogramma WFDGN bekend

Datum:20/02/2024

Lezingenprogramma Wereldfietserdagen is nu compleet. Early bird tickets bestel je tot 1 maart. Reserveren van gegarandeerde plaatsen is nu al mogelijk. Binnenkort zal ook het programma van informantentafels bekend worden gemaakt.Tijdens de Wereldfietserdagen (#WFDGN) informeren fietsers andere fietsers. Hoofdthema is met de fiets er op uittrekken voor een meerdaagse reis. Dat kan zijn in Nederland, Europa of wereldwijd. Van een week tot twee jaar fietsen. In je eentje, met je partner of met je kids. Verdeeld over twee dagen, 13 en 14 april 2024 worden er dagelijks dertig lezingen verzorgd, aan twintig thematafels onderwerpen behandeld en er is een expositieveld waarop wereldfietsers met hun volledige uitrusting al jouw vragen beantwoorden. Tot slot is er een doorlopende manifestatie 'fietsreparatie onderweg'.

Sponsoren


Zoeken